Skip to main content
 

Frivillighet

Vi är en frivillig verksamhet men en verksamhet som behövs och en frivillighet som skapar engagemang. Ett engagemang som består och så småningom leder till bättre mående och mer energi kvar när dagen är slut.

 

Delaktighet

Vi har inget remisstvång, ingen tidsgräns och vi strävar efter delaktighet på alla nivåer. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad, dag för dag.

 

Politiskt och religiöst obundet

Vi är ett politiskt och religiöst obundet klubbhus, där du själv är med och bestämmer, både över huset och över din egen återhämtning.

Vi skapar mening och bryter isolering

Vi är en arbetsrehabilitering för dig med erfarenhet av psykisk ohälsa. Som en väg till återhämtning erbjuder vi arbete och gemenskap på någon av våra tre enheter: Kök och Café, Kontor eller Service.

Bli medlem

Gå in här och läs om vad du kan göra här och hur enkelt det är att börja hos oss. Du behövs!

Vad är på gång?

Anslagstavla för dig som är medlem eller för dig som bara vill hänga med på vad som händer hos oss.

Läs mer

Gå in här och läs om vår modell, vår organisation eller våra riktlinjer.

Fontänhus i världen

Fontänhuset i Falkenberg är ett av över 300 Fontänhus i världen. 200 av Fontänhusen är ackrediterade, vi är ett av dessa. Fontänhusen i världen når över 100 000 varje år, i över 30 länder. Fontänhus-modellen är en evidensbaserad fungerande rehabiliteringsmetod för människor med psykisk ohälsa. Vi är religiöst och politisk obundna och har funnits i Falkenberg i över 20 år.

Nyheter

Aktuellt
oktober 28, 2022

Aktuellt
september 27, 2022

Vi åker till Fegen tor 29 sep- fre 30 sep huset kommer vara stängt dessa två dagar! Öppet på söndag 2 okt 11:30-14:30 välkomna,

Aktuellt
september 20, 2022

Torsdagsaktiviteter Höst 2022

Aktuellt
september 15, 2022

Kräftskiva 22/9 15:00

anmäl dig på huset! Vid frågor kontakta Viking

Det är viktigt för mig.

Medlem på huset

Alltid saknad och efterlängtad. Alltid glada och positiva när man kommer innanför dörren. Frågar alltid en hur man mår och hjälper alltid en om man har en tuff dag, samt hjälp med vardagliga saker, ex. flytt, jobb, studier, läkarbesök etc.

Medlem på huset

"Handledarna jobbar mycket tillsammans med medlemmarna för att skapa en trygg och rolig arbetsinriktad dag utefter medlemmarnas behov och dagliga förmågor.

Medlem på huset