Aktuellt

Jultallrik

I år blir det inte riktigt som vanligt. Vi har ingen möjlighet att hålla ett internt julbord för medlemmar, handledare eller alla de andra som hjälpt till i arbetet med att driva vårt fontänhus. Istället tar vi hjälp av CaféHjärtat Reko-Ring och planerar en jultallrik som levereras hem till dig som vill ha. Se info hur du skall gå tillväga nedan.
Jonas Lidström
december 4, 2020
Aktuellt

Nya vägar – Socialt företag

Nya Vägar medlemmar se hit!På torsdag den 26/11 klockan 10:30 så kommer vi ha ett möte med inriktat på Socialt företagande, på detta möte kommer vi ha möjligheten att diskutera kring Jonsving föreläsningarna samt diskutera möjligheten att starta vårat egna sociala företag, är du intresserad så kom och var med, vare sig det är för att diskutera eller för att ge just dina ideér och synpunkter angående socialt företag :)
Webmaster
november 17, 2020
Aktuellt

Nya Vägar möte!

Alla våra Unga Vuxna se hit!På torsdag klockan 14:00 så kommer vi ha ett Nya Vägar möte där vi bland annat skall planera lite inför projektets framtid.Kom gärna och var med, vare sig du brukar delta eller ej :)
Webmaster
november 17, 2020
Aktuellt

Intressekoll – Arbetsgrupp cafeét

Hej alla!Vi har i tankarna att starta igång en liten arbetsgrupp till vårt fina café.För att kunna göra detta så behöver vi först göra en liten intressekoll på om det finns några som är intresserade av att planera vad som skall säljas, bakas, samt om det finns något intrresse av att vara med och hjälpa till med bakning etc.Alla är välkomna, det hänger en lista på anslagstavlan i cafeét som man kan skriva upp sig på om man känner sig lockad att vara med på detta!
Webmaster
november 16, 2020
Aktuellt

Söndagsmiddag 25/10

På söndag lagar vi god citron kyckling med oliver till lunch, kom och ät gött!Tänk även på att vi ställer tillbaka klockan 1 timme natten till söndag så ni inte kommer för sent till denna smaskiga lunch!
Falkenbergs Fontänhus
oktober 21, 2020
Aktuellt

Påminelse

En liten påminelse om torsdagens aktivitet, nu hänger det även en lapp att skriva upp sitt namn på om mna är intresserad av att vara med, denna hittar ni på anslagstavlan på huset! :)
Webmaster
oktober 12, 2020
Aktuellt

Torsdag den 15/10

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och skriva denna helt unika låt med oss!Vi kommer att hålla till på huset och vi kommer käka tacos och priset för att delta är 30kr.Hoppas vi ses kompisar!
Webmaster
oktober 8, 2020

Senaste nyheterna