Skip to main content
Vill du också stödja vår verksamhet?

Ditt bidrag behövs

Fontänhuset är en social arbetsrehabilitering för personer med psykisk ohälsa. I arbetet ingår att vi ger ut vår egen tidning, som utkommer ca 6 ggr om året. Blir du stödmedlem får du denna hemskickad och du blir även inbjuden till olika evenemang, t. ex. vår trädgårdsfest, där du får möjlighet att lära känna oss bättre.

Privatpersoner: 300 kr/ år

Organisation: 500 kr/ år     

Företag: 1000 kr/ år

Övriga bidrag välkomnas också. Ditt bidrag är viktigt. Inbetalningen skall gå till Falkenbergs Fontänhus Vänner på bankgiro nr: 5270-6207. Kom ihåg att skriva ditt namn och den adress dit du vill att tidning och inbjudningar skall skickas.

Du kan även använda Swish: 123 108 1272. Kom ihåg att skriva namn och adress alternativt e-post i meddelandefältet. Stort tack för ditt bidrag!

En styrelse som behövs

Falkenbergs Fontänhus Vänner

Vi i Fontänhusvärlden brukar säga att det är vi medlemmar som gör vår verksamhet möjlig. Det är ju på ett sätt alldeles sant. Det dagliga arbetet utförs i stor utsträckning av medlemmar tillsammans med andra medlemmar och handledare. Men naturligtvis behövs en bakomliggande struktur samt ett nätverk av privatpersoner och organisationer som ekonomiskt eller med andra medel vill stötta vår verksamhet.

Samtidigt kan det vara nyttigt att sätta in det enskilda klubbhuset i det större nätverk som finns. Kika gärna på Clubhouse Internationals hemsida och se bilder från de övriga husen. Det är lite smått otroligt att samma riktlinjer och anda praktiseras i så vitt skilda miljöer år för år, och det är kanske ett bevis på att de faktiskt fungerar.

Verksamhetsdokument

Verksamhetsberättelser (VB) och Verksamhetsplaner (VP) under de senaste åren.

VB 2021 & VP 2022
.PDF
VB 2020 & VP 2021
.PDF
VB 2018 & VP 2019
.PDF
VB 2017 & VP 2018
.PDF
VB 2016 & VP 2017
.PDF