Falkenbergs Fontänhus Vänner

En styrelse som behövs

Vi i Fontänhusvärlden brukar säga att det är vi medlemmar som gör vår verksamhet möjlig. Det är ju på ett sätt alldeles sant. Det dagliga arbetet utförs i stor utsträckning av medlemmar tillsammans med andra medlemmar och handledare. Men naturligtvis behövs en bakomliggande struktur samt ett nätverk av privatpersoner och organisationer som ekonomiskt eller med andra medel vill stötta vår verksamhet.

Samtidigt kan det vara nyttigt att sätta in det enskilda klubbhuset i det större nätverk som finns. Kika gärna på Clubhouse Internationals hemsida och se bilder från de övriga husen. Det är lite smått otroligt att samma riktlinjer och anda praktiseras i så vitt skilda miljöer år för år, och det är kanske ett bevis på att de faktiskt fungerar.

På denna sida hittar du kontaktuppgifter till vår styrelse och dokument som mer utförligt beskriver Fontänhuset i Falkenberg. Du ser också de organisationer som väljer att göra allt det här möjligt.

Vill du också stödja vår verksamhet?

Fontänhuset är en social arbetsrehabilitering för personer med psykisk ohälsa. I arbetet ingår att vi ger ut vår egen tidning, som utkommer ca 6 ggr om året. Blir du stödmedlem får du denna hemskickad och du blir även inbjuden till olika evenemang, t. ex. vår trädgårdsfest, där du får möjlighet att lära känna oss bättre.

Privatpersoner: 300 kr/ år

Organisation: 500 kr/ år     

Företag: 1000 kr/ år

Övriga bidrag välkomnas också. Ditt bidrag är viktigt. Inbetalningen skall gå till Falkenbergs Fontänhus Vänner på bankgiro nr: 5270-6207. Kom ihåg att skriva ditt namn och den adress dit du vill att tidning och inbjudningar skall skickas.

Du kan även använda Swish: 123 662 33 34. Kom ihåg att skriva namn och adress alternativt e-post i meddelandefältet. Stort tack för ditt bidrag!

Dokument

Vår styrelse 2020

Per-Arne Thonäng
Ordförande
Ingvar Göteson
Vice ordförande
Erik Johansson
Kassör
Johan Dahnberg
Ordinarie ledamot
Mikael Sernrot
Ordinarie ledamot
Tomas Hall
Ordinarie ledamot
Roy Forslind
Suppleant
Tore Holmefalk
Suppleant
Roger Stjernqvist
Suppleant
Susanne Larson
Suppleant
Adelina Malmström
Klubbhuschef
Ann-Marie Johansson
Medlemsrepresentant
Birgitta Caldeman Rundqvist
Medlemsrepresentant
Roger Qvarnström
Revisor (LR Revision)
Ingemar Strindö
Revisor suppleant
Peter Wolfhagen
Revisor suppleant
Leif-Arne Svensson
Valberedning sammankallande
Birgitta Caldeman Rundqvist
Valberedning sammankallande
Jonas Lidström
Valberedning sammankallande
Birgitta Caldeman Rundqvist
Valberedning
Jonas Lidström
Valberedning