Skip to main content

Ungdomskvälls planering

Av maj 5, 2011juni 7th, 2011Inga kommentarer

Vi hade planering i veckan, det är väldigt många unga medlemmar inne på den arbetsinriktade dagen men inte så många på kvällsaktiviteterna längre, kanske har att göra med att vi har ändrat dag så många inte vet om det men iaf så har vi bokat  följande aktiviteter framöver:

Vecka 19: Då är det många händelser så som temadag på tisdagen och friskvårdsdag på Katrineberg på fredagen och på lördag spelas Valkyrian på Folkets hus direktsänt från Operahuset i New York. Så därför har vi valt att inte lägga in någon aktivitet denna veckan.

Vecka 20 på tisdagskväll kl 17.00 ska vi spela paintball i Vinberg åker härifrån kl 16.30

Vecka 21 kommer ungdomarna från Båstad hit och förhoppningsvis är det fint väder så vi kan grilla :) detta sker på torsdag eftermiddag, sen brännboll!! På lördagen är det dax för projekt ”vi går för vatten” samtidigt har våra medlemmar en konstutställning samma dag på medborgarskolan.

vecka 22 åker vi till Liseberg avresa kl 13.00 på torsdagen är det vernissage här på Fontänhuset och dagen efter som är en klämdag då är det öppet hus, mer information om detta kommer senare.

Vecka 23 minigolf på tisdagen kl 16.00. >Senare denna vecka är det konstutställning i Osby ons-fre.

Vecka 24 På tisdagen är det dax för planering igen, Välkomna!