Skip to main content

Falkenbergs Fontänhus söker handledare
Tjänst som handledare på Falkenbergs Fontänhus 100 %.

Vill du arbeta i en verksamhet där du kan vara med och göra stor skillnad? Falkenbergs Fontänhus är ett av världens drygt 400 Fountain House och bedriver en verksamhet utifrån Fountain House modellen i rehabiliterande syfte för människor med psykisk ohälsa.

Tycker du om att arbeta i en grupp där positivt tänkande, entusiasmerande och initiativtagande är huvudingredienserna? Arbetet som handledare är både utmanade och utvecklande. Arbetet bygger på att man tror på människors lika värde och fokuserar på individens resurser och möjligheter. En stor del i arbetet är att kunna stötta och stödja individen att nå sina individuella mål. Vi är en platt organisation som bygger vår verksamhet genom att arbeta sida vid sida. En stor del av ditt arbete kommer att vara praktiskt då du kommer att tillhöra våning ett som bland annat innefattar kök.
Vissa kvällar och helger ingår i arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer och har en god social förmåga. Då verksamheten är händelsestyrd är det viktigt att du är driven och flexibel, samtidigt som du kan behålla den viktiga strukturen. Du ska fungera både som inspirerande arbetsledare och jämställd medarbetare. Det är viktigt att du har god organisations- och planeringsförmåga. Samarbetsförmåga är en förutsättning.

Vi ser att du har någon form av lämplig högskoleutbildning.
Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, datakunskap, körkort B är ett krav. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om verksamheten se: www.falkenbergsfontanhus.se

Varaktighet/arbetstid: heltid, tidsbestämd period 12 månader, med möjlighet till förlängning, tillträde från augusti. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön: fast lön enligt avtal.

Skicka din ansökan till: adelina@falkenbergsfontanhus.se
Märk med ansökan.

Sista ansökningsdag: 26 februari 2017